Return to Website
RUKI'NIN GENEL BAKERY, ARTIZAN EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMU
RUKI'NIN AMATORLERE PROLARA BAKERY, EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMUDUR.

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

ilk
  onceki
  CEVAP
  Home
sonraki  
en son  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 4)

Author Comment    
Ayşe

Dec 19, 07 - 2:30 PM
kepekli ekmekler en iyi nasıl yapılır

KEPEKLI EKMEKLERIM pıde gıbı ve kabarmıyor: neyi yanlıs yapıyorum?
RUKI

Dec 19th, 2007 - 2:35 PM
Re: kepekli ekmekler en iyi nasıl yapılır

En ıyısı onları dogru olduguna emın olacagınız bır tarıfle mesela benım tarıflerımle yapın ve siz amatorler-prolar, mutlaka METAL DIKDORTGEN UZUN KEK-EKMEK KALIPLARINA KOYARAK MAYALANDIRIN YETERINCE VE PİŞİRİN.DAHA ŞİŞMAN VE KABARIK EKMEKLER ELDE EDECEKSİNİZ. RUKİ
meraklı melahat

handeyaz@hotmail.com

Dec 23rd, 2007 - 8:01 PM

Ben de sizin tariflerinizi deneye deneye kepekli, çavdarlı ekmekleri güzel yapmaya başladım. Tariflerde pekmez kullanıldığı dikkatimi çekmişti; gerçekten tam tahıl ekmeklerine pekmez çok yakışıyor. Ancak midesi hassas olanlara tavsiyem, tam buğday unu miktarı çok tutulursa mideyi biraz zorluyor. Benim tecrübelerime göre en midevi ve lif oranı yüksek tahıl yulaf.
RUKI

Dec 26th, 2007 - 1:42 PM

KEPEKLI EKMEKLERLE, HELE DE GERCEK KABUKLU YANI KEPEKLI BUGDAY UNU % ORANI COK YUKSEK VE-VEYA %100 KEPEKLI SAGLIKLI EKMEKLERI TUKETMEKLE, yulaf cok apayri konulardir-aynen elma ile armut gibi.Kendi sahsi goruslerinize tesekkurler ama , kendi sahsi goruslerinizi paylasirken, bunlari herkes icin birer GERCEK, FACT gibi paylasmaniz anlatmaniz vurgulamaniz dogru degil- gercek kepekli ekmeklerde midevi olmamasi ve mideyi zorlamasi gibi bir gercek soz konusu asla degildir.RUKI

ilk
  onceki
  CEVAP
  Home
sonraki  
en son  

Get your FREE forum service! 
Fast URL Redirect · Email Forms · Guest Maps · Mini Polls  powered by Powered by Bravenet bravenet.com