Return to Website
RUKI'NIN GENEL BAKERY, ARTIZAN EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMU
RUKI'NIN AMATORLERE PROLARA BAKERY, EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMUDUR.

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

ilk
  onceki
  CEVAP
  Home
sonraki  
en son  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2)

Author Comment    
natali

ynatali@hotmail.com

Sep 24, 07 - 1:52 PM
ruki'ye bir soru

merhaba sevgili ruki,
ben de bir süre amerika los angeles'da yaşadım, sonra döndük. şu anda iki kızım var ve onlar okula başlayınca kendime bir iş arayışına girdim. araştırıp dururken ne yapabilirim diye amerikadaki cupcake'i keşfettim. eminim newyork'daki magnolia bakery'i biliyorsun. los angeles'da da sprinkles cupcake diye bir yer açılmış sadece cupcake üzerine. ben burası gibi bir yer açabileceğimi düşündüm. bu tabii ki uzun zaman alacak hazırlıklar sonucu olabilecek bir şey. sana sormak istediğim bu cupcake'lerin üzerindeki frosting ile ilgili. ben Magnolia bakery recipe diye bir frosting buldum ama sadece tereyağ ve pudra şekeri olduğu için çok çok tatlı. ben bu sprinkles tarzı bir şey istiyorum. akışkan olmamalı aynı zamanda. eğer sprinkles'ın sitesinden seyredersen video'ları nasıl bir şey istediğimi görürsün. pasta kreması gibi ama katı ve çok tatlı olmayan bir frosting benim istediğim. böyle bir tarifin varsa veya ne olabileceğine dair bir fikrin varsa paylaşabilirmisin? ben baktım tariflerine ama krar veremedim, o kadar çoklar ki!
web sayfası aşağıda ve teşekkürler şimdiden cevabın için:)

http://www.sprinklescupcakes.com/press.html#
ruki

Oct 17th, 2007 - 11:56 PM
Re: ruki'ye bir soru

BOYLE spesifik ihtiyaclariniz icin kendi arastirmanizi kendiniz yapmanizi tavsiye ederim-neticede is kurup, para yatiracak, para kazanacak kisi sizsiniz-SECIMLER DE SIZIN OLMALI;-)))) BENI KENDINIZE BU KADAR YAKIN BULDUGUNUZ ICIN TESEKKURLER AMA BENIM DE KESKE COK DAHA FAZLA COK ZAMANIM OLSA SIZLER ICIN! Ruki

ilk
  onceki
  CEVAP
  Home
sonraki  
en son  

Get your own FREE Forum today! 
Web Calendars   Counters & Site Stats   Free Guestbooks   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com