Return to Website
RUKI'NIN GENEL BAKERY, ARTIZAN EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMU
RUKI'NIN AMATORLERE PROLARA BAKERY, EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMUDUR.

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

ilk
  onceki
  CEVAP
  Home
sonraki  
en son  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2)

Author Comment    
lal

lalpasta@hotmail.com

Aug 12, 07 - 10:44 AM
şker balonları

izmir'den tekrar merhaba ruki..
tekrar diyorum zira bu sana 2. mesajım..
son aylarca kendi mesleki gelişimin adına kafayı taktığım:) bir konu şu şeker balonları hakkında bir soru sormuş ve cevap alamamaıştım:(
muhtemelen yoğun zamanlardasın....
pasta dekorasyonu sayfanda resimlerle cezbeden ve temel malzemelerinin su-şeker-sirke olduğunu yazdığın şeker balonlarının hazırlama tekniğini ve ölçüleini rica ediyorum senden...
sitenle tanışmak bana mesleki anlamda o kadar çok şey kattı ki anlatamam...
tüm emeğin için benim gibi izleyip/takip edip/"faydalanan" herkes adına çok teşekkürler...hep diyorum...:"iyi ki varsın"

deep not:yurt içinde katılınabilecek hemen hemen tüm kursları bitirmiş olmakla yetinmeyip yurt dışında da eğitim almak istiyorum..
sıkça bahsettiğin culinery okulunun kursiyer/katılımcı vs alım koşulları var mıdır,varsa nelerdir ve tam olarak süresi nedir?
uygun olduğun zaman bana bu konuda bir önbilgi verirsen çok mutlu olucam...görüşmek üzere...

E-MAİLİNE ULAŞILAMIYOR:(
ruki

Oct 18th, 2007 - 12:10 AM
Re: şker balonları

www.frenchculinary.com i inceleyin sartlari vs icin.
Seker sanati oyle siradan ve cok kolay, hemen tariflerle ogrenilecek birsey degildir-ozel kurs, ozel alet edevat vs gerektirir. Ve patisseri sefliginin gelismis ayri bir dalidir. Ozetle profosyoneller icin sarttir- istediginiz bilgiler amatorler icin degildir ama ozel uluslararasi kurslar da vardir sadece PATISSERI seker sanati hk ve pahalidir.TKS .RUKI

ilk
  onceki
  CEVAP
  Home
sonraki  
en son  

Get your own FREE Forum today! 
Counters & Site Stats   Online Photo Albums   Free Blogs   Email Forms 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com