Hey Webmasters! New Photo Album Service Launched - Check it out!
|
RUKI'NIN GENEL BAKERY, ARTIZAN EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMU
RUKI'NIN AMATORLERE PROLARA BAKERY, EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMUDUR.
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
lal
Aug 12, 07 - 10:44 AM |
şker balonları
izmir'den tekrar merhaba ruki.. tekrar diyorum zira bu sana 2. mesajım.. son aylarca kendi mesleki gelişimin adına kafayı taktığım:) bir konu şu şeker balonları hakkında bir soru sormuş ve cevap alamamaıştım:( muhtemelen yoğun zamanlardasın.... pasta dekorasyonu sayfanda resimlerle cezbeden ve temel malzemelerinin su-şeker-sirke olduğunu yazdığın şeker balonlarının hazırlama tekniğini ve ölçüleini rica ediyorum senden... sitenle tanışmak bana mesleki anlamda o kadar çok şey kattı ki anlatamam... tüm emeğin için benim gibi izleyip/takip edip/"faydalanan" herkes adına çok teşekkürler...hep diyorum...:"iyi ki varsın" deep not:yurt içinde katılınabilecek hemen hemen tüm kursları bitirmiş olmakla yetinmeyip yurt dışında da eğitim almak istiyorum.. sıkça bahsettiğin culinery okulunun kursiyer/katılımcı vs alım koşulları var mıdır,varsa nelerdir ve tam olarak süresi nedir? uygun olduğun zaman bana bu konuda bir önbilgi verirsen çok mutlu olucam...görüşmek üzere... E-MAİLİNE ULAŞILAMIYOR:( |
ruki
Oct 18th, 2007 - 12:10 AM |
www.frenchculinary.com i inceleyin sartlari vs icin. Seker sanati oyle siradan ve cok kolay, hemen tariflerle ogrenilecek birsey degildir-ozel kurs, ozel alet edevat vs gerektirir. Ve patisseri sefliginin gelismis ayri bir dalidir. Ozetle profosyoneller icin sarttir- istediginiz bilgiler amatorler icin degildir ama ozel uluslararasi kurslar da vardir sadece PATISSERI seker sanati hk ve pahalidir.TKS .RUKI
|
bravenet.com