Hey Webmasters! New Photo Album Service Launched - Check it out!
|
RUKI'NIN GENEL BAKERY, ARTIZAN EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMU
RUKI'NIN AMATORLERE PROLARA BAKERY, EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMUDUR.
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 4) |
| Author | Comment |
onur
Jul 5, 07 - 7:09 PM |
cheese cake tarifleri
selamlar rukiii daha baya bi zaman once sadece cheese cake tarıflerı olan bı safya accam demiştinnn :) bekledım bekledım acılmadı cok yogunsun herlade merak ettım iisin dimi hersey yolnda nyse bn uzatmım cheese cake trıflerını 4 gozle bklıommm kndıne cook ıı bak
|
papathya
Sep 17th, 2007 - 4:46 AM |
ruki bende dort gozle beklıyorum cheesecake tarifi fırınlanmıs veya soguk farketmez |
ruki
Oct 18th, 2007 - 12:04 AM |
UZGUNUM, sayfalarimda yeterince degerli ve sizlere bedava tarif ve teknik, bilgi var diye dusunmeye basladim artik . Bundan sonraki calismalarimi baska platformlarda degerlendirmeyi dusunuyorum cunku cok cok iyi niyetli ve ogrenmek isteyen binlerce okuyucum yanisira, kotu niyetli ve hazir bilgiye emege konmayi, emege ve bilgiye, egitime saygisizligi aliskanlik haline getirmis MALUM insanlardan da tiksinme geldi. Ama sizin icin hazirlanmis bedava sayfalarimda hemen hersey, cok sey var zaten. Kucaklarim.RUKI |
ruki
Nov 8th, 2007 - 1:18 AM |
Istanbul'da Nisantasi dahil cizkekleri oda isisinda saklayip gunlerce satilmasini bekleyen patisseri ve bakeryler firinlar gordum. Konustum, buzdolabinda saklanmasi gerektigini dahi bilmiyorlar- DIKKAT ASLA SATIN ALMAYIN YEMEYIN.RUKI
|
bravenet.com