Return to Website
RUKI'NIN GENEL BAKERY, ARTIZAN EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMU
RUKI'NIN AMATORLERE PROLARA BAKERY, EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMUDUR.

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

ilk
  onceki
  CEVAP
  Home
sonraki  
en son  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 4)

Author Comment    
onur

onurisil@hotmail.com

Jul 5, 07 - 7:09 PM
cheese cake tarifleri

selamlar rukiii daha baya bi zaman once sadece cheese cake tarıflerı olan bı safya accam demiştinnn :) bekledım bekledım acılmadı cok yogunsun herlade merak ettım iisin dimi hersey yolnda nyse bn uzatmım cheese cake trıflerını 4 gozle bklıommm kndıne cook ıı bak
papathya

papathya@hotmail.com

Sep 17th, 2007 - 4:46 AM
Re: cheese cake tarifleri

ruki bende dort gozle beklıyorum cheesecake tarifi fırınlanmıs veya soguk farketmez
ruki

Oct 18th, 2007 - 12:04 AM
Re: cheese cake tarifleri

UZGUNUM, sayfalarimda yeterince degerli ve sizlere bedava tarif ve teknik, bilgi var diye dusunmeye basladim artik . Bundan sonraki calismalarimi baska platformlarda degerlendirmeyi dusunuyorum cunku cok cok iyi niyetli ve ogrenmek isteyen binlerce okuyucum yanisira, kotu niyetli ve hazir bilgiye emege konmayi, emege ve bilgiye, egitime saygisizligi aliskanlik haline getirmis MALUM insanlardan da tiksinme geldi.
Ama sizin icin hazirlanmis bedava sayfalarimda hemen hersey, cok sey var zaten. Kucaklarim.RUKI
ruki

Nov 8th, 2007 - 1:18 AM
Re: cheese cake MUTLAKA BUZDOLABINDA SAKLANMALIDIR

Istanbul'da Nisantasi dahil cizkekleri oda isisinda saklayip gunlerce satilmasini bekleyen patisseri ve bakeryler firinlar gordum. Konustum, buzdolabinda saklanmasi gerektigini dahi bilmiyorlar- DIKKAT ASLA SATIN ALMAYIN YEMEYIN.RUKI

ilk
  onceki
  CEVAP
  Home
sonraki  
en son  

Get your own FREE Forum today! 
Online Photo Albums   Cheap Domains   Free Web Tools   Free Blogs 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com