Return to Website
RUKI'NIN GENEL BAKERY, ARTIZAN EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMU
RUKI'NIN AMATORLERE PROLARA BAKERY, EKMEKLER, KLASIK PATISSERI FORUMUDUR.

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

ilk
  onceki
  CEVAP
  Home
sonraki  
en son  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3)

Author Comment    
linea

Oct 7, 06 - 7:15 PM
Ruki'nin patatesli pizza tarifi harika

Sevgili Ruki,
Ben ev pizzalarini hic begenmezdim ama senin tarifin sayesinde restoran pizzalarindan da guzel bir pizza yaptim. Ustelik yaptigim ilk pizzaydi bu.
Faydali siten icin cok cok tesekkurler
RUKI

Oct 8th, 2006 - 5:37 PM
Re: Ruki'nin patatesli pizza tarifi harika

TURKIYE'DEKI HICBIR RESTORAN PIZZALARI, PIZZACI PIZZALARININ HICBIRISI BENIM KENDI PIZZA TARIFLERIMDEN IYI OLAMAZ-EMINIM, IDDIALIYIM CUNKU BEN EN IYISINI OKULDA OGRENDIM VE SIZLERE DE BEDAVA OGRETMEK ICIN BU SAYFALARI HAZIRLADIM.

GUZEL OLAN ADIM ADIM VE YAVAS YAVAS DA OLSA, TURKIYE'DE SAYFALARIM, TARIFLERIM SAYESINDE INSANLARIMIZIN ARTIK EN GUZELE , EN KALITELI, GURME SEYLERIN SADECE DISARDA, RESTORANDA YENEBILIR SEYLER OLDUGU FIKRINDEN VAZGECMELERIDIR-EVLERDE DE YENIR ,YAPILABILIR ISTE BU YIYECEKLERIN TUMU EN IYI SEKILDE. HATTA ACIK KONUSMAK GEREKIRSE- SIMARIKLIK OLARAK DEGERLENDIRECEKLER OLABILIR AMA ASLA UMURUMDA DEGIL- TURKIYE'DE COK AZ YERDE GERCEK GURME KALITEDE SEYLER YEMEK MUMKUNDUR, COGU YENMEZ KALITEDE HEM DE PAHALISEYLER URETMEKLE , ANIDEN KOSE OLMAKLA MESGULDURLER.

EVLERDE YAPILAN PIZZALAR, EN IYI, BIRINCI SINIF TARIF DAHI OLSA ELINDE , YINE DE HEM DE KISININ DE KENDI BECERI POTANSIYELI, CABASI, ZEKASI VE DE DAMAK TADI ZENGINLIGI, KUTURU ILE ORANTILIDIR YINE DE.

TANISTIGIMIZA COKS EVINDIM-SAYFALARIMDA SIKCA GORUSMEK UMIDIYLE KUCAKLARIM . RUKI
hatice özgür

ozgurha@itu.edu.tr

Nov 28th, 2007 - 9:30 AM
Re: Ruki'nin patatesli pizza tarifi harika

merhaba ruki hm.Sadece pizza tarıfı degıl tum tarıflerınız harıka.Sızınle tanışmıştık ama bugun forumu okurkrn gene de bır kez daha teşekkur etmek ıstedım.Sızle tanışalı başka sıtelere gırmıyorum.Etrafımda herekeze sızı tavsıye edıyorum.İnanmadıkları zaman illa bır şeyler yapıp getırıyorum.En son da elmalı baklavanızı yaptım.Artık cup plçeklerımı de aldım her şey super.Teşekkurler.Sızın çok samımı buluyorum.Sıze ne yazarlarsa yazsınlar bu rada bıraz kıskançlık var.Ben de 18 senedır burada yaşıyorum ama hala kendımı kabullendıremedım.Sız yolunuza devam edın .Tebrık edıyor sızı kucaklıyorum selamlar

ilk
  onceki
  CEVAP
  Home
sonraki  
en son  

Get your FREE forum service! 
Password Protection · FAQ Service · Vote Caster · Affiliate Programs  powered by Powered by Bravenet bravenet.com